Dubai Marina by night

Onze voorlaatste dag in Westin besloten we goed te gebruiken door naar de Dubai Marina te gaan. Dit havengebied ligt binnen de cirkel van de tram en is dus eenvoudig te bereiken vanuit dit hotel.

De Dubai Marina is de grootste door mensen gebouwde jachthaven ter wereld. Alles is kunstmatig aangelegd om zelfs de grootste jachten een plekje te geven.

DSC04332-Pano

Wij kwamen hier niet alleen om naar de schepen te kijken, maar ook om uit eten te gaan. Rondom de jachthaven zijn namelijk vele restaurantjes te vinden.

We kozen voor een pizzeria en voor het eerst merkte ik hoe lastig alcohol hier te verkrijgen is. Ik wilde een biertje bestellen, maar dat bleek niet te kunnen. Alcohol nuttigen in het openbaar is officieel verboden. Alleen de grote hotels beschikken over een alcohollicentie. Vandaar dus dat zoveel restaurants zich in de hotels bevinden.

Op strategische locaties onder de bruggen, zijn kinderspeeltuintjes te vinden. Hier zijn opvallend veel Aziatische vrouwen met blonde kinderen te vinden. Het is een populaire plek voor nanny’s om de kinderen te laten spelen en onderling bij te praten.

EĆ©n gedachte over “Dubai Marina by night

  • februari 29, 2016 om 1:00 pm
    Permalink

    Maar… op zo’n nuchtere maag maak je wel strakke foto’s šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.