Filmpjes van de reizen

Compilatiefilmpjes met de hoogtepunten uit onze onvergetelijke reizen naar Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van 2010 tot nu.

2010

2012

2015

2016

2017

5 gedachten over “Filmpjes van de reizen

 • augustus 15, 2011 om 9:41 am
  Permalink

  Beste Jeroen,
  Wat een leuk reisverslagje van Dubai. Dank dat wij er ook mee mogen genieten. Wij zijn van plan rond Kerst dit jaar 6 dagen te verblijven in Dubai.Wij gaan me z’n 3 en, mijn man en ik en onze volwassen dochter die zeer graag winkelt. Vandaar dat wij er overdenken om in Kempinsky of Pullman hotel te verblijven die een directe verbinding heeft met de grootste Mall in Dubai. Zijn de winkels belastingvrij of zijn ze net zo duur als in Nederland? Heeft U nog tips wat de moeite waard is om te ondervinden (wij houden niet van sky-en) behalve shoppen? Zijn er aanbevolen restaurants (niet superdure) in de omgeving, onze dochter houdt ook o.a.erg van sushi .Is safari uitje door u aanbevolen?
  Alvast veel dank voor uw tijd.
  groeten,
  L.Scholtes

  Beantwoorden
 • augustus 15, 2011 om 10:32 am
  Permalink

  Wij vonden Dubai zeer de moeite waard. De diverse hotels zijn erg mooi om te bezoeken. Bijvoorbeeld Hotel Atlantis de Palm waar wij verbleven heeft het nodige te bieden.

  Restaurants zijn er in overvloed in de malls, wanneer je binnen de malls blijft is alles ook redelijk goed en gevarieerd qua prijs. De winkels zijn niet goedkoper dan in Nederland, eerder duurder. Maar wie goed zoekt kan zeker ook koopjes vinden.

  Een woestijn safari hebben wij helaas niet gedaan door tijdgebrek.

  Alvast heel veel plezier!

  Beantwoorden
 • oktober 15, 2012 om 8:45 am
  Permalink

  Hallo Jeroen, Geweldig om dit te lezen! Wij vertrekken donderdag 25 oktober naar Dubai. Ik heb veel aan jouw verslag gehad! Hoop alles ook zo mee te mogen maken. Nog belangrijke tips misschien? Alvast bedankt! Groetjes Marian.

  Beantwoorden
 • oktober 15, 2012 om 9:06 am
  Permalink

  Hoi Marian, de meeste tips heb ik op deze weblog wel gegeven. Ik zou in ieder geval de Dubai mall bezoeken en natuurlijk de Burj Khalifa. Maar verder vooral genieten van de onwerkelijke omgeving en alle luxe. Heel veel plezier!

  Beantwoorden
 • Pingback: Fietsen door Atlantis The Palm – Dubai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *