Mattel Play! Town

In het winkelgebied City Walk is Mattel Play! Town te vinden. We hebben hier in 2017 al een keer een bezoek gebracht. Omdat onze kinderen nu wat ouder zijn en meer attracties geschikt zijn voor hun leeftijd, lijkt het ons leuk er nog eens heen te gaan.

City Walk is uitgestorven als we er aankomen. Maar dat is ook niet zo gek op zondagochtend. Een dag die equivalent is aan de maandagochtend bij ons. Veel winkels zijn nog dicht. Gelukkig Play! Town niet. Het is er wel heel rustig.

We vallen meteen met onze neus in de boter, want er begint een show van Barney de roze dinosaurus. In het Bob de Bouwer hoekje kan Sam een echte graafmachine proberen.

Finn is meer gecharmeerd van de ballenbak van Thomas Trein.

Toegegeven, de kaartjes zijn niet goedkoop, maar het is dan ook een totaalconcept om kinderen een hele dag te vermaken. We krijgen er een maaltijd voor de kinderen bij en onbeperkt koffie en thee voor de ouders. We pakken een voordeeltje mee omdat het International Women’s Day is. Annemarie kan gratis naar binnen.

Op een interactieve klimmuur mogen Finn en Sam vleermuizen vangen.

Als kers op de taart gaan we een 4D film bekijken van Thomas Trein. De stoelen bewegen mee met de gebeurtenissen op het scherm. Er is wind en een bellenblaasapparaat. Erg leuk gedaan.