Wavehouse in Atlantis The Palm

Atlantis The Palm is geen onbekend terrein voor ons. We verbleven er in 2010 en in 2016. Het is het meest indrukwekkende gebouw op het palmeiland en er is van alles te doen.

Sinds kort is er een nieuw aangebouwde attractie. Wavehouse bevat een bowlingbaan, een arcade hal, een ballenbak voor de kleintjes en een surfbaan.

Als we aankomen, kunnen we niet anders dan opnieuw verbaasd zijn over het immense aquarium in de lobby. Omdat we met de taxi voor het hotel zijn afgezet kunnen we het in alle rust bekijken. Het aquarium is mooier dan die in de Dubai Mall. Alleen hierom is een bezoek aan Atlantis the Palm al de moeite waard.

In de Shopping Avenues vinden we Wavehouse.

Het bowlingcentrum is niet overdreven groot, want er zijn maar vier banen. Het is wel bijzonder fraai gemaakt. Als we een baantje willen huren, worden we eraan herinnerd dat we in Atlantis The Palm zijn: de kosten voor een uur bowlen bedragen 320 dirham, oftewel 76 euro! Dat is het nadeel aan dit hotel. Alles is prachtig, maar er specifiek op ingericht om geld uit je zak te kloppen. We besluiten toch maar een uurtje de baan te nemen, om de kinderen niet teleur te stellen. Maar in het vervolg zullen we zoeken naar andere opties.

De arcadehal bij Wavehouse is niet overdreven groot en er moet entree betaald worden. Die slaan we dus maar over, net als het gedeelte voor kinderen. Het surfgebeuren is leuk om te bekijken. Dit is een onderdeel van het waterpark Aqua Venture.

Wavehouse is een leuke toevoeging aan het totaalconcept Altantis The Palm. Alles is prachtig aangelegd en hip aangekleed. Maar wie er iets wil doen, moet er rekening mee houden dat de prijzen eveneens spectaculair zijn.